Winter versus Zomer in de Efteling

Dit idee is tot stand gekomen tijdens de kijk rond-fase en uitgevoerd tijdens de denk na-fase. Het bewerken van de video heeft enige vertraging opgelopen, vandaar de late upload.

Donderdag 16 november bracht ik samen met Eline Teunissen, Stephanie Roggekamp en Cédric Broodman een bezoek aan de Efteling in Kaatsheuvel. Het idee was om een verschil in kaart te brengen tussen de Winter Efteling en de andere periodes van het jaar. We besloten een aantal korte stukjes op locatie te filmen met camera en microfoon en daarnaast vooral sfeerbeelden te schieten. De rest van de informatie brachten we dan met voice-over. De video is bewerkt door mij en de stem die je hoort is van Stephanie.

Onze doelgroep bestaat uit mensen die een keuze moeten maken over een bezoek aan de Winter Efteling en de Efteling in andere periodes. Want, wat is nu eigenlijk het verschil? Wat is er anders in de Winter Efteling?

Credits:
Ambler – Video Classica van Kevin MacLeod is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-licentie (https://creativecommons.org/licenses/…)
Bron: http://incompetech.com/music/royalty-…
Artiest: http://incompetech.com/

Panama Hat No Voice van Audionautix is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-licentie (https://creativecommons.org/licenses/…)
Artiest: http://audionautix.com/

On the Bach

Geef een reactie