Over mij

Hi, yours truly hier! Deze pagina gaat volledig over mij, de persoon achter de schermen. De gedachten achter de woorden. Het denkbeeld achter de keuzes. Goed, je snapt het.

LYNN  05.11.1997  TILBURG

Samen met een dertigtal andere journalistiekstudenten volg ik een alternatief onderwijstraject: Condor. Beeldspraak is een graag geziene gast binnen ons traject en we spreken dus ook over een reis. Verschillende fases en vraagstukken dagen ons uit om zonder opdrachten en toetsen alles uit onze studie te halen.

Vóór mijn journalistieke avontuur volgde ik een studie in de media- en entertainmentsector. Camerahandleidingen ruilde ik in voor Kussendrager (lees: basisboek journalistiek) en Adobe voor WordPress. Nu ik aan de schrijftafel sta in plaats van achter een camera merk ik dat de designkant mij ook trekt. Een combinatie van beide is wat ik wil.

Mijn reis naar het uiteindelijke nog te bepalen grote doel is begonnen. Onderweg kom ik van alles tegen, ik spring over obstakels en ga met een boog om toeristen attracties heen. Af en toe neem ik een omweg, nu en dan ergens dwars doorheen. Ready for takeoff.

CONTACT: l.vandun@student.fontys.nl