Laten we praten over het assessment

Op dinsdag 30 januari liep ik lokaal 067 op de FHJ binnen, om er vervolgens met dertig studiepunten in mijn zak weer naar buiten te gaan. Dat ik pas werd geïnformeerd over die dertig studiepunten na een middag vol zenuwen en een telefoontje waar geen einde aan leek te komen, vergeten we maar even. De eerste studiepunten zijn binnen and it feels so good. Ze geven een bevestiging van waar ik zelf al in geloofde, ik ben op de goede weg.

Voor mijzelf heb ik besloten om mezelf net even wat minder aan te trekken van wat andere mensen maken. Wat ik maak en schrijf is op een andere manier ook goed. Mijn eigen schrijfstijl behouden is wel een dingetje. Ik heb nogal snel de neiging om bepaalde woorden over te nemen van andere omdat het zo leuk klinkt of fijn leest. Niet doen! Die Engelse woorden die ik er af en toe ingooi zijn prima en hoeven niet altijd te wijken omdat een ander het er niet mee eens is.

Dan nu, het volgende halfjaar ligt voor mij en de laatste dertig punten moeten ingevuld worden. Behind the scenes ben ik bezig met een spectaculair, al zeg ik het zelf, plan om het komende halfjaar tot een succes te maken. Daarover hoor je snel meer!

Geef een reactie