De Afvallers

De Afvallers, een vraagstuk bedacht door mijzelf.  Ik ben ervan overtuigd dat niet alleen het goede bijdraagt aan mijn reis, ook het negatieve heeft invloed. Mijn hersenen draaien overuren als ik denk aan alles dat ik wil doen voor mijn opleiding. Dagelijks bedenk ik wat nieuws en soms komen er ideeën boven die op het eerste gezicht geniaal lijken. Even sta ik versteld van mezelf en werk ik het idee al uit voordat ik er langer dan 10 minuten over na heb gedacht. Die plotselinge ideeën pakken dus niet altijd goed uit en dat resulteert in De Afvallers.

Het mensenhandel verslag

Een prima verslag met informatie uit betrouwbare bronnen. Wat er dan mis ging? Achteraf gezien heb ik er te veel tijd aan besteed terwijl er nog andere dingen gedaan moesten worden. Mijn eerste doel met deze opdracht is wel geslaagd. Dat was namelijk het verwerken van bronnen. In dat opzicht is het dus niet helemaal mislukt. Na het schrijven van het verslag was het mijn idee er een artikel over te schrijven. Daarover twijfelde ik omdat het voor mijn gevoel niet helemaal paste bij de door mij gebundelde informatie. Tijdens het proces heb ik mijn twijfel in de groep gegooid en er met Bea over gepraat. Uiteindelijk heb ik toch besloten het verslag af te maken en daar ben ik blij mee.

De video over Tilburg

Een video maken over Tilburg om toekomstige bezoekers extra informatie te geven. Dat was het doel. Na het pitchen van dit idee tijdens een van de vergaderingen besloot ik het idee niet door te zetten. Een van de redenen was dat ik voor mijzelf niet duidelijk had wat mijn doel was. Wat wilde ik bereiken en belangrijker, hoe ging ik dat bereiken.

Mijn YouTube kanaal

Een YouTube kanaal is er, in een andere vorm, uiteindelijk gekomen. Mijn eerste idee was het opzetten van een YouTube kanaal met Marit. We zouden dan video’s plaatsen over events en van alles dat met onze opleiding te maken heeft. Waarom daar uiteindelijk niets van is gekomen? Een duidelijk antwoord kan ik daarop niet geven, maar ik weet wel dat het zo goed is. Op dat moment waren er andere dingen waarin ik mijn tijd wilde steken.

 

Geef een reactie