45;

Hoewel ik in een eerdere weekupdate al aangaf dat Condor de plek voor mij is, voel ik dat nu nog sterker. Iedere dag heb ik volop dingen te doen en er is geen moment dat ik me verveel. Waar ben ik dan allemaal mee bezig vraag je je misschien af. Nou, wel hiermee.

Samen met Stephanie werk ik aan een tijdschrift over mediagebruik bij verschillende doelgroepen. We bekijken of kinderen tot 3 jaar media gebruiken en wat ouderen tot 80 jaar nou eigenlijk vinden van al die smartphones. Alles daartussen nemen we ook mee in ons onderzoek en het resultaat van al die vragen wordt een tijdschrift. We hebben verschillende lijstjes gemaakt met wat er moet gebeuren en waar we nog heen willen. Afspraken zijn gemaakt en moeten alleen nog gepland worden.

Ik beloof dat dit de laatste keer is dat ik iets over mijn mensenhandel verslag ga vertellen, want ook ik ben er wel een beetje klaar mee. Het resultaat is ook niet als ik had gehoopt en ik moet toegeven dat ik daar wel van baal. Het is uiteindelijk meer een informatiebundel geworden dan een journalistiek stuk. Of het dan ook te lezen gaat zijn online vraag ik me nog af. Misschien schrijf ik er wel een artikel over en plaats ik het document alsnog online. We shall see.

Al weken zat ik in mijn hoofd met het idee een artikel of blog te schrijven over introverte mensen. Deze week schreef ik het artikel af en ik ben er best tevreden over. Het einde is niet helemaal top, maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik niet te perfectionistisch over alles moet nadenken.

Dan maakte ik deze week ook nog mijn filmpje voor de nuance. Ik had met mezelf afgesproken dat ik gebruik zou maken van verschillende platformen en eerlijk gezegd had ik dat nog niet echt gedaan. Tijd voor verandering. Ik schreef een script en ging aan de slag. Voor het editen gebruikte ik Premiere Pro en het ging makkelijker dan gedacht. Andere Adobe programma’s gebruik ik vaker, maar het video bewerkingsprogramma nog nooit. In totaal werkte ik wel zo’n zes uur aan de video van anderhalve minuut. Het resultaat is wel zoals ik had bedacht dus ik ben tevreden.

Geef een reactie