44;

Vorig weekend maakte ik een planning voor deze week. Hoewel er uiteindelijk veel in verschoven is, heb ik voor mijn gevoel ontzettend veel gedaan. Iedere dag was ik ‘s avonds nog bezig en dat is ook helemaal niet erg. Ik weet tenminste wel zeker dat ik 40 uur met mijn studie bezig ben.

Deze week was het de beurt aan Stephanie om de vergadering te leiden. Op maandag had ze verschillende stellingen uit het nieuws gehaald waar we het uitgebreid over hebben gehad. Het was interessant om de mening van andere te horen, maar na een tijdje vond ik het wel erg lang duren. Eenmaal thuis maakte ik een begin aan mijn tijdschrift over het eerste semester. Ik ben van plan alle artikelen en dingen die ik heb geleerd of meegemaakt hierin te verwerken. Op die manier heb ik niet alleen mijn blog om op terug te kijken, maar ook het tijdschrift.

Dinsdag werkte ik in het Deprez en schreef ik veel voor mijn tijdschrift. Mijn verslag over mensenhandel kwam ook weer aan bod en ik realiseerde mezelf dat ik de deadline die ik mezelf stelde, waarschijnlijk niet ga halen. Op het einde besloot ik toch nog wat extra dingen toe te voegen en dat bleek meer werk dan ik van te voren bedacht had. Helemaal niet erg en dus werk ik er komend weekend ook nog aan.

De meeting van woensdag ging vooral over de Groene Amsterdammer waar we op donderdag een bezoek aan brachten. Wat willen we nou weten en wat verwachten we te horen?  Ook hebben we eindelijk (tijdelijk) toegang tot ons eigen honk. Het is dan wel tijdelijk en wat er daarna gaat gebeuren weet niemand, maar voor nu is het fijn. Ik ga daar komende week zeker werken! De middag was onder leiding van Jos Straathof. Hoewel het originele plan bestond uit een één uur durende gastles over ethiek gevolgd door een één uur durend debat, liep dat toch iets anders. Het artikel over de Gelderlander, geschreven door Roelant. was onderwerp van gesprek. We hadden het er binnen onze groep natuurlijk al uitgebreid over gehad, dus heel veel toe te voegen hadden we niet. De andere groepen waren goed voorbereid en ik denk dat het leuk is om een middag als deze vaker in te plannen.

Donderdag vertrokken we richting Amsterdam om een bezoek te brengen aan de Groene Amsterdammer. Het is sowieso al top om in Amsterdam te zijn en alle kerstversiering maakte het nog beter. We hadden een open interview met Xandra Schutte en hoewel ik in eerste instantie had bedacht hier niets mee te doen, wil ik toch een stuk schrijven voor mijn inspiratie categorie. Dat kun je zo snel mogelijk lezen.

Volgende week staat onder andere een bezoek aan Den Haag op de planning en ook mijn leiderschap tijdens de meetings. Hoe dat is gegaan lees je volgende week!

Geef een reactie