41;

Andere jaren kijk ik altijd al weken uit naar de herfstvakantie en dit jaar is dat toch net even anders. Ik heb niet het gevoel dat ik naar school ga en dus heb ik ook niet echt vakantie nodig. Vanaf nu heeft iedereen een ‘eigen’ week om de vergaderingen te leiden en Eline beet het spits af. Op maandag bestond de meeting vooral uit het brainstormen over ons idee voor de SEAL opdracht. Na ongeveer een uur praten kwamen we op een aantal ideeën uit, die het toen allemaal net niet waren. Het leek daarom beter om woensdag verder te praten over wat precies het idee werd.

Dinsdag werkte ik tot half 1 in het Deprez gebouw om vervolgens met Marit en Eline naar ‘de Pont’ te gaan. Ik woon al mijn hele leven in Tilburg, maar nog nooit bracht ik een bezoek aan het museum. Het was druk, maar door de indeling van het museum heb ik daar geen last van gehad. Ik maakte een aantal foto’s en in mijn hoofd was ik al bezig met het artikel dat ik na afloop graag wilde schrijven.

Op woensdag stond de hele dag in het teken van brainstormen. Het was een vermoeiende dag en rond een uur of 2 was ik er ook eigenlijk wel klaar mee. We kwamen niet verder en ons idee was maar niet af. Een promofilmpje maken over onderwijsmodel SEAL klinkt duidelijk, maar toen we eenmaal dingen gingen bedenken was er ook zoveel onduidelijk. Inmiddels ben ik dat wel een beetje gewend maar vervelend is het wel. We besloten vrijdag met een kleinere groep verder te gaan. Na de voor mijn gevoel uren durende brainstorm sessie had ik ook nog een SLB-gesprek met Bea. Het gesprek duurde niet heel lang. Naar mijn idee is er ook niet veel te bespreken als alles goed gaat. Ik heb het gevoel dat ik hier op mijn plek zit, ik heb genoeg te doen en ik vind het oprecht leuk.

Donderdag werkte ik voor de verandering eens een keer thuis. Ik begon aan mijn week reflectie en maakte samenvattingen van het boek ‘Media Ethiek’. Bij Cédric had ik gezien dat hij een online agenda had gemaakt via Outlook en dat leek mij ontzettend handig. Vanaf nu heb ik dus ook een online agenda voor school. Verder werkte ik aan mijn verslag over mensenhandel.

De laatste dag voor de vakantie stond dus weer in het teken van brainstormen. Samen met Veerle, Rens en Marit werkte ik van tien tot half 3 aan ons idee en we kwamen een stuk verder dan de rest van de week. We waren natuurlijk met een kleinere groep en dus ging alles dan ook net wat sneller.

De vakantie is inmiddels begonnen en ik denk niet dat het mij lukt helemaal niets meer te doen aan school en dat wil ik ook helemaal niet. Ik heb wel besloten volgende week geen weekverslag online te zetten en wat ik doe bij te voegen in het weekverslag van week 43.

Geef een reactie