40;

De week begon voor mij met feedback op mijn artikel over Twitter. Ik ontving goede feedback waar ik ook echt iets mee kan. Die middag ben ik daar dus ook meteen mee aan de slag gegaan en heb ik het een en ander aangepast. De rest van de dag ben ik bezig geweest met het aanpassen van mijn blog. Inmiddels hebben daar best wat uurtjes in gezeten en ik heb besloten om het nu maar gewoon zo te laten, perfectie bereik je toch niet.

De tweede dag van de week stond een hoorcollege van Devid gepland, waarover ik eerder al een artikel schreef. Het was heel interessant en ik ben blij dat ik toch besloot te gaan. Het college verliep heel anders dan dat ik gewend ben van vorig jaar. Bij mijn vorige opleiding luisterde eigenlijk niemand naar wat er gezegd werd, omdat je er verplicht moest zijn. Vaak had niemand daar zin in. Nu kiest iedereen er zelf voor om te komen en dus zit iedereen ook te luisteren.

Op donderdag begon ik in het Deprez gebouw, waar ik werkte aan een aantal artikelen die binnenkort hier te lezen zijn. Om twee uur stond een reis naar Eindhoven gepland om daar een ‘blind date’ bij te wonen met ICT-studenten. Het was de bedoeling te kijken of er een samenwerking mogelijk zou zijn tussen journalistiekstudenten en ICT-studenten. De studenten in Eindhoven hadden echter een hele andere opdracht gekregen dan wij. Zij moesten naar school komen om uitleg te geven over de projecten waaraan zij gewerkt hebben en leken niets te weten van onze komst. De posters die zij hadden opgehangen stonden vol spelfouten. Toevallig hoorde ik een ICT docent nog zeggen dat de middag een gemiste kans was. Deze dag was wel een mooi voorbeeld van hoe tekenend een verwachting kan zijn. Ik had een bepaalde verwachting die uiteindelijk niet waar werd gemaakt en dat vond ik teleurstellend.

De rest van de dagen heb ik vooral gelezen in de studieboeken en onderzoek gedaan naar wat ik precies wil. Heel duidelijk kan ik dus ook niet aangeven hoe deze week is verlopen. Volgende week hoop ik dat wel weer te kunnen.

Geef een reactie