2;

Na een vakantie van twee weken waarin ik vrij weinig heb uitgevoerd, was het 7 januari weer tijd om iets te gaan doen. Alle clichés van het eind van de kerstvakantie zijn waar, het assessment komt opeens gevaarlijk dichtbij. Het redigeren van de stukken van Stephanie en Cédric worstelde zich tussen mijn andere verplichtingen en zorgde ervoor dat mijn week overvol was. Ondanks dat het zorgde voor extra werk, gaf het wel voldoening. Mijn stukken werden op grammaticaal en spelling gebied steeds beter. Het kunnen nakijken van andere stukken gaf ook een goed gevoel, veel van die fouten had ik er een paar maanden geleden niet uit kunnen halen.

Het tijdschrift waaraan ik met Stephanie werk verdient zijn eigen kopje. Hieraan heb ik deze week de meeste tijd besteed. Ik begon dit proces een paar maanden geleden met het idee dat teksten voor in tijdschriften wel mijn ding zouden zijn. Niets bleek minder waar. De voldoening haalde ik tegen mijn verwachting in niet uit het schrijven van de teksten. Het design en de invulling is waar mijn hart sneller van ging kloppen. Nu ik er zo over nadenk kan ik mij herinneren dat ik al eerder tot de conclusie kwam dat design ook mijn ding is.

De voorbereiding voor het naderende assessment is in volle gang. Ik upload en verwijder wat artikelen en zorg dat het er allemaal spik en span uitziet. Bijna klaar voor het assessment!

 

Geef een reactie